+34 972302352

Els darrers mesos hem rebut multitud de missatges de veïns, empreses i entitats que ens alerten de les males praxis que fan algunes empreses instal·ladores a l’hora de fer treballs en alçada. Des d’Skyfixers denunciem les imprudències i presentem el nostre agraïment de ser considerats empresa referent en seguretat a les comarques Gironines.

A la primera imatge que us portem, podem veure tècnics fent una instal·lació a Palafrugell damunt d’un teulat sense cap element de seguretat. Cap operari porta casc, ni molt menys arnès de seguretat per assegurar-se a un punt d’ancoratge tal com indica la normativa de treballs en alçada (cal utilitzar un arnès de seguretat per lligar-se quan es fan treballs a una alçada superior als dos metres).

Aquestes imprudències per falta de conscienciació i professionalitat ocasionen molts accidents laborals que, lamentablement solen posar fi a les vides dels tècnics que no prenen les mesures de seguretat adients. És necessari que els treballadors realitzin cursos específics de formació per treballs en alçada, no obstant això, la majoria de cursos no compten amb una part pràctica efectiva ni consciència als tècnics de la importància que té prendre mesures de seguretat.

Però no tot són males notícies, també hem rebut el reconeixement de diverses empreses i entitats per la feina ben feta. A la segona imatge podem veure una empresa fotovoltaica d’Olot, Voltaic, fent una instal·lació. Tots porten casc, arnès i estan ancorats a una línia de vida. Aquests tècnics han fet la formació específica de treballs en alçada amb Skyfixers, estem molt contents i agraïts de veure els resultats de la feina ben feta.

La clau recau en les tres hores de pràctica que fem en el nostre curs, que permeten detectar males praxis amb els EPIS i conscienciar als tècnics perquè no facin imprudències. El nostre motiu és salvar vides i aconseguir la tranquil·litat de treballadors i empreses, ens omple d’orgull veure que les formacions impartides tenen els seus resultats.

Continuarem treballant per evitar més casos com aquest!