+34 972302352

Especialistas en Sistemas anticaída

y Dispositivos de Anclaje para

cualquier entorno

Truca’ns

+34 972 30 23 52

633 865 957

Skyfixers, som una empresa pionera en la seguretat per a treballs en alçada i coneixem prou bé els perills que comporta, ja que durant més de cinquanta anys hem treballat per a la rehabilitació i manteniment d’edificis, impermeabilització i aïllaments tèrmics de teulades, cobertes i terrasses.

Instal·lem tota mena de sistemes de seguretat per poder desenvolupar qualsevol tasca de manteniment o rehabilitació.

Instal·lem proteccions col·lectives, com baranes o escales, proteccions individuals: punts d’ancoratge, línies de vida horitzontals i verticals, siguin temporals o permanents.

Vetllem en tot moment per la tranquil·litat de les comunitats, administracions, indústries, particulars, etc., però sobretot pel mateix professional que du a terme la tasca encomanada.

Tot l’equip de SKYFIXERS compta amb tots els certificats oficials, com instal·ladors i revisors autoritzats per als principals fabricants de sistemes anticaigudes.

També disposem d’una botiga online d’Epis, a www.epis.cat, on es pot adquirir qualsevol protecció EPI, depenent de la part del cos que es vulgui protegir, com: cos, mans, ocular, facial, cap i respiratòria.

Ens produeix un regust amarg cada cop que ens arriba la notícia de la tragèdia de companys del sector que han patit fatídics accidents, i que, en molts casos, es podien haver evitat i d’altres s’haurien pogut minimitzar els riscos incrementant la seguretat.

El nostre motiu és salvar vides i l’objectiu principal és que el professional arribi cada dia a casa.

 

Instalación

Revisión y Mantenimiento

Suministro y Revisión de Epis

 

 

Trabajos Verticales

Formación

Llámanos: +34 972 30 23 52

  633 865 957

 

Con el apoyo de: