+34 972302352

Formació

  • Impartim formacions teòrico-pràctiques sobre el bon us dels diferents sistemes de seguretat per a treballs en alçada. 
  • Elaborem certificats de formació específica pels professionals que hagin de fer ús dels diferents sistemes de seguretat en el seu entorn laboral.

 

Formació:

A Skyfixers formem de manera pràctica els professionals que han d’utilitzar  equips de seguretat durant la seva jornada laboral i realitzen treballs en alçada. És primordial que els treballadors sàpiguen quins sistemes de seguretat han d’utilitzar per desenvolupar cada una de les seves tasques i que en facin un us correcte per prevenir accidents laborals.

Realitzem cursos teoricopràctics de Formació Específica en Prevenció de Riscos Laborals pel lloc de treball, ofici i/o funcions de Treballs en Alçda amb Línies de Vida. Els nostres cursos estan acreditats i adaptats a un gran nombre de sectors: construcció, instal·lació, manteniment, rehabilitació…

Quina és la formació actual?

Actualment estem impartint la Formació Específica per a Instal·ladors de Plaques Fotovoltaiques.  Grans empreses del sector estan apostant per la seguretat i confien en les formacions impartides pels nostres tècnics per aconseguir un entorn laboral molt més segur.

En acabar la formació tots els assistents obtenen un certificat oficial validat per la Generalitat de Catalunya.

Empreses que ja han confiat en les nostres formacions repeteixen i assisteixen a la nova entrega del curs amb nous treballadors. Aquesta vegada hem creat un grup mixte amb els professionals de Voltaic, Electrofluxe, ENA Renovables i Instal·lacions Fàbregas.

Estem molt contents i agraïts de ser un referent per les empreses del sector que decideixen, cada vegada més, apostar per la serguretat laboral!

 

Seguim impartint la Formació Específica per a Instal·ladors de Fotovoltàiques, aquest cop per grups mixtes. Avui els treballadors de Verdsolar, Electrofluxe i Voltaic han superat la formació amb èxit i han sortit 100% satisfets i conscienciats sobre els perills que comporta fer treballs en alçada.

 

Gràcies per confiar en els nostres serveis i posar la seguretat dels vostres professionals a les nostres mans!

 

L’empresa Voltaic se suma a la nostra Formació Específica per a Instal·ladors de Plaques Fotovoltaiques. Cada vegada més empreses del sector aposten per la seguretat i confien en els nostres serveis. Gràcies Voltaic per conscienciar i formar a tots els treballadors.

Les Formacions Específiques per a Instal·ladors de Fotovoltaiques no s’aturen! Aquests dies hem impartit la formació a l’empresa Electrofluxe. Seguim treballant per portar la seguretat a les empreses del sector.

Seguim impartint la Formació Específica per a Instal·ladors de Fotovoltàiques. Avui els treballadors d’Ecovat han simulat la instal·lació d’una placa fotovoltàica amb les mesures de seguretat més adients!

Comencem les formacions de 2022 amb la Formació Específica per a Instal·ladors de Fotovoltàiques als treballadors de l’empresa Fotovol

Febrer 2020 aquesta setmana hem format els industrials de la fundacio Gala Dalí.
Formació dels operaris de la Diputació de Girona.

Agraïts amb el Col.legi d’Aparelladors i Arquitectes i Enginyers Tècnics de les Comarques de Girona per poder donar una conferència per transmetre als assistents professionals del sector, la importància de la seguretat de treballs en alçada, moltes gràcies.

Instal.lació

Revisió i Manteniment

Subministrament i Revisió d’Epis

 

 

Treballs Verticals

Formació

Truca’ns: +34 972 30 23 52  633 865 957

Amb el suport de: