+34 972302352

Revisió EPIS

Estem qualificats per diferents fabricants per a realitzar les revisions periòdiques d’EPIS i generem el certificat d’homologació vigent d’acord amb la normativa actual.

 

REVISIÓ I SUBMINISTRE D’EPIS

Els EPIS són aquells elements destinats a protegir el treballador dels riscos inherents al seu lloc de treball. Aquests han d’estar pensats per les tasques específiques que desenvoluparà el treballador i s’han de sotmetre a revisions periòdiques per detectar anomalies o senyals de deteriorament. És important saber que, els EPIS defectuosos s’hauran de substituir per d’altres en perfectes condicions i adaptar-se a les característiques de cada treballador.

 

Queda recollit a l’Article 17 de la Llei 21/1995 de Prevenció de Riscos Laborals la obligatorietat de l’empresari de proporcionar als seus treballadors els equips de protecció necessaris davant els riscos que puguin existir en els seus llocs de treball.

De la mateixa manera, segons el Reial Decret 1215/1993 article tres i quatre: l’empresari ha d’adoptar les mesures necessàries perquè, mitjançant un manteniment, els EPIS es conservin durant el període d’us. La revisió dels EPIS serà efectuada per personal competent i els resultats de les comprovacions s’hauran de documentar i estar a disposició de l’autoritat laboral.

 

A Skyfixers comptem amb professionals que estan qualificats per revisar EPIS de diferents marques. Els nostres tècnics efectuen una revisió completa dels diferents elements de protecció i elaboren una certificat per cadascun d’ells indicant que es troben en condicions idònies per ser utilitzats. Revisem tot tipus de material per empreses: arnesos anticaigudes, retràctils, cordes, absorbidors d’energia, mosquetons etc.

 

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu una revisió o subministrament d’EPIS per la seguretat de la vostra empresa i dels vostres treballadors. A més, si necessiteu renovar algun tipus de material, a la nostra web epis.cat podreu trobar una gran varietat EPIS de les marques en les que més confiem.

Epis

skyfixers seguretat per a treballs en alçada  skyfixers seguretat per a treballs en alçada skyfixers seguretat per a treballs en alçada skyfixers seguretat per a treballs en alçada  skyfixers seguretat per a treballs en alçada skyfixers seguretat per a treballs en alçada skyfixers seguretat per a treballs en alçada skyfixers seguretat per a treballs en alçadaskyfixers seguretat per a treballs en alçada

skyfixers seguretat per a treballs en alçadaskyfixers seguretat per a treballs en alçada  skyfixers seguretat per a treballs en alçada

skyfixers seguretat per a treballs en alçada

Instal.lació

Revisió i Manteniment

 Revisió EPIS

 

 

Treballs Verticals

Formació

Truca’ns: +34 972 30 23 52  633 865 957

Amb el suport de: