+34 972302352

Projectes

Tots els nostres treballs estan realitzats amb els màxims controls de qualitat.

Instal·lació de línia de vida a l'Escala

Skyfixers s’ha encarregat del disseny i la instal·lació d’una línia de vida de 47 metres amb dues corbes. Aquest edifici presenta claraboies amb gran caiguda, per tant, és necessaria la instal·alció d’elements de seguretat que permetin sortejar els lluernaris i fer els treballs de manteniment amb seguretat.

Aquesta línia de vida està formada per un cable d’acer inoxidable que abarca tot el perímetre transitable de l’edifici i està configurada per ser utilitzada, com a màxim, per a dos usuaris a la vegada.

 

 

Instal·lació de línia de vida al Teatre Municipal de Palafrugell

Skyfixers s’ha encarregat de la instal·lació d’una línia de vida al Teatre de Palafrugell. Aquest sistema de protecció ha estat dissenyat perquè els tècnics de manteniment puguin desenvolupar les seves tàsques amb total seguretat mentre es desplacen per la passarel·la de l’edifici.

Aquesta passarel·la estreta permet accedir a les finestres exteriors del teatre, però no és segura per realitzar tasques de manteniment sense perill de caiguda. Skyfixers ha instal·lat una línia de vida horitzontal de factor zero al llarg d’un recorregut de 17 metres. Aquesta línia de vida pot ser utilitzada per dues persones a la vegada.

 

 

Skyfixers crea l'Arnès PRO SKY PLUS

Després de cinc anys amb l’arnès emblemàtic d’Skyfixers , el model PRO SKY, l’acomiadem i el substituim per una versió millorada. El nostre objectiu quan vam idear aquest model d’arnès era oferir un producte amb les màximes garanties de seguretat i comoditat a un preu assequible. Gràcies a això hem creat un nou model millorat d’anrès el PRO SKY PLUS.

De la mateixa manera que hem fet amb el model anterior, també hem millorat el nostre Basic SKY, una versió més senzilla i econòmica d’arnès. Aquests dos models els podeu adquirir a la nostra botiga Epis.cat com a EPI senzill o bé en format Kit.

Kit: arnès + connector + 2 mosquetons + bossa de transport.

 

 

Instal·lació línia de vida a Aiguablava

Skyfixers s’ha encarregat dels sistemes de seguretat  per la inminent instal·lació de plaques fotovoltaiques en aquest habitatge d’Aiguablava. L’equip tècnic ha estudiat les característiques de la coberta i ha dissenyat la instal·lació d’una línia de vida de 36 metres al llarg de tot el recorregut. Skyfixers també ha dut a terme la part de paleteria i impermeabilització dels sistemes d’ancoratge a la coberta

Aquest sistema de protecció permet l’ancoratge de fins a dues persones i està pensat per poder realitzar amb seguretat tasques de manteniment. La totalitat del sistema està fabricat en acer inoxidable per a assegurar la perdurabilitat del mateix i garantir una vida útil mínima de 10 anys.

 

 

Instal·lació sistemes de seguretat a König

  • Girona Nord: Instal·lació d’una línia de vida en rail per a realitzar el manteniment i la neteja  de la cúpula de vidre. De manera complementaria es va col·locar un punt d’ancoratge per assegurar l’operari abans de que pugi amb una escala fins la línia de vida. Disposició d¡un armari per emmagatzemar els EPIS necessaris per accedir a la línia de vida amb fulla de registre per portar un control dels professionals que fan ús de les instal·lacions. Al acabar la instal·lació el nostre equip técnic va formar als professionals que hauríen de fer ús de la línia de vida per constatar que sabien utilitzar els nous sistemes de seguretat de manera óptima.
  • Platja d’Aro: Instal·lació de baranes de seguretat sobre el voladís de l’edifici perquè els operaris puguin fer tasques de manteniment i neteja amb total seguretat. A més, també es va instal·lar un punt d’ancoratge per assegurar els treballadors que féssin tàsques per sobre del nivell de les baranes de seguretat.

 

 

Instal·lació i revisió de sistemes de seguretat a la UDG

  • Facultat d’Educació i Psicologia: anys enrere ens vam encarregar del projecte d’instal·lació de la línia de vida de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UDG. La Universitat requeria un sistema de seguretat fiable per assegurar als professionals encarregats de fer el manteniment i neteja dels vidres de la façana. Per aquest motiu Skyfixers va dissenyar una línia de vida horitzontal  flexible instal·lada de manera permanent sobre suports al llarg de l’última planta de l’edifici.
  • Revisions: Des que vam fer la instal·lació de la línia de vida, Skyfixers hem continuat treballant amb la UDG encarregant-nos de la revisió i certificació de la línia de vida que vam instal·lar a la Facultat d’Educació i Psicologia. A més, la Universitat també ens ha confiat, des de fa anys, les revisions anual de les línies de vida de les diferents facultats i edificis.

 

 

Neteja cúpula museu Dalí Figueres

Instal.lació

Revisió i Manteniment

Subministrament i Revisió d’Epis

 

 

Treballs Verticals

Formació

Truca'ns: +34 972 30 23 52  633 865 957