+34 972302352

Quan es fan treballs que comporten un risc de caiguda al buit, és fonamental escollir els EPIS que ens protegiran en cas d’accident i saber fer-ne un bon ús. Els EPIS són imprescindibles per fer treballs en alçada o treballs verticals i és important que puguem confiar en els equips de protecció que portem. Des d’Skyfixers us recomanem donar un cop d’ull a EPIS.CAT on podreu trobar una gran selecció d’EPIS dels nostres proveïdors de confiança i fins i tot els nostres propis productes.

Però no només és important fer un bon ús dels EPIS i seguir de manera rigorosa els procediments de seguretat indicats per a treballs en alçada, sinó que, els EPIS també s’han de revisar i han de tenir un manteniment per garantir el seu correcte funcionament. Segons la normativa vigent, els EPIS han de ser revisats cada 12 mesos i, la majoria, tenen una vida útil de 10 anys, en funció del fabricant.

D’altra banda, hi ha EPIS, com ara els absorbidors, que, una vegada utilitzats per frenar una caiguda, no es poden reutilitzar i s’han de renovar. Recomanem sempre seguir les instruccions del fabricant, tant a l’hora d’usar-los com de revisar-los. A Skyfixers comptem amb professionals qualificats i certificats per revisar EPIS de les principals marques del sector i nombroses empreses ja ens confien la revisió del seu material any rere any.

Us animem a tenir cura dels vostres EPIS i a portar les revisions al dia per tenir totes les garanties de seguretat. Entre tots aconseguirem crear entorns laborals molt més segurs!