+34 972302352

Skyfixers organitza una altra formació específica per a instal·ladors de fotovoltaiques. Les empreses Voltaic i Electrofluxe han tornat a confiar en la nostra experiència per formar els seus nous treballadors. En aquesta formació hem comptat també amb professionals de dues empreses amb les que no haviem treballat, Instal·lacions Fàbregas i ENA Renovables, que han decidit apostar per la seguretat i formar-se.

La formació ha consistit en una part teòrica d’una hora on els treballadors han repassat els coneixements bàsics sobre seguretat, com son els procediments idonis, les normatives vigents per desenvolupar treballs en alçada i el bon ús dels EPIS.

Seguidament els treballadors han cursat 3 hores de pràctiques al simulador on s’han enfrontat a les tàsques que realitzen diàriament i han après a dur a terme els  procediments de seguretat més adeqüats en cada cas. En acabar la formació els professionals han rebut el certificat de treballs en alçada validat per PLG i la Generalitat de Catalunya, que és la titulació mínima que exigeix la normativa per poder desenvolupar aquest tipus de treballs en alçada. A més també  s’han proveït d’EPIS de la nostra botiga virtual EPIS.CAT per poder treballar amb totes les garanties de seguretat aplicant el que han aprés durant la formació.

Estem molt satisfets i agraïts de que cada vegada hi hagi més empreses del sector preocupades per la seguretat i decideixin invertir en formar els seus professionals amb nosaltres. Seguirem treballant per aconseguir entorns laborals més segurs.