+34 972302352

Skyfixers estrena el nou model d’arnès PRO SKY PLUS

Després de cinc anys amb l’arnès emblemàtic d’Skyfixers , el model PRO SKY, l’acomiadem i el substituim per una versió millorada. El nostre objectiu quan vam idear aquest model d’arnès era oferir un producte amb les màximes garanties de seguretat i comoditat a un preu assequible. És per això que vam crear el KIT PRO SKY per unir tots els elements anticaigudes necessaris per desenvolupar treballs en alçada amb seguretat: arnès, mosquetons i corda de subjecció, tot desat dins una bossa de transport.

El model PRO SKY ha estat un éxit en el sector aquests últims anys, sent l’arnès de referència de nombroses empreses. L’experiència de crear i comericalitzar aquest model ens ha aportat noves idees per innovar i millorar els nostres productes. Gràcies a això hem creat un nou model millorat d’arnès que substituirà l’emblematic PRO SKY.

L’arnès PRO SKY PLUS, també de color negre, compta amb un cinturó de subjecció desmuntable dissenyat amb un sistema d’embuatat per a optimitzar el confort de l’usuari. Disposa d’enganxament anticaigudes en la zona dorsal format per una anella d’acer. També compta amb un punt d’enganxament anticaigudes pectoral, format per proteccions  d’ancoixinat tèxtils. A  les dues bandes del cinturó hi podem trobar dos punts d’enganxament de subjecció  formats per anelles planes d’acer.  Les muscleres, perneres i el cinturó són regulables i ajustables per millorar el confort i la seguretat. A més disposen d’embuatats de confort  mitjançant tancaments de velcro que fan d’aquest arnès un EPI amb les màximes garanties de seguretat i comoditat.

Però no només hem canviat el model PRO SKY, sino que el nostre arnès més  senzill BASIC SKY també ha estat millorat. En aquesta nova versió del KIT BASIC SKY hi podem trobar l’arnès anticaigudes BASIC SKY en color negre, un equip de protecció individual indicat per a treballs en alçada que no necessiti dispositius de subjecció. Compta tamé amb dos mosquetons i una corda poliamida de subjecció.

Us animem a visitar la nostra botiga virtual per fer un cop d’ull als nostres nous models d’arnessos i consultar les seves prestacions.