+34 972302352

Skyfixers continua impartint la Formació Específica per a Instal·ladors de Fotovoltaiques. Aquesta setmana hem cursat una formació conjunta per a professionals del sector que no havien pogut assistir a les formacions anteriors. L’empresa fotovoltaica Verdsolar ha estat una de les noves incorporacions a la formació, el seu gerent va decidir formar-se i prendre consciència sobre els perills que comporta fer treballs en alçada per poder oferir un millor servei als seus clients i, sobretot, als seus treballadors. La resta de professionals que van assistir al curs són treballadors dElectrofluxe i Ecovat, dues empreses que, satisfetes amb els resultats de la primera formació a la que van assistir, van decidir invertir en seguretat una vegada més.

La formació va arrancar amb una sessió teòrica d’una hora on els instructors van fer especial referència en els sistemes de seguretat, com utilitzar-los correctament i els protocols de seguretat més adients per a cada situació a la que s’han d’enfrontar en el seu dia a dia els professionals. Seguidament, els treballadors es van dirigir al simulador amb els seus propis EPIS per posar en pràctica els coneixements teòrics sobre l’àrea de treball i amb les seves pròpies eines de treball.

La classe pràctica va durar 3 hores i els treballadors van poder practicar amb els nostres instructors els protocols de seguretat a seguir a l’hora de realitzar treballs en alçada tot corregint els mals hàbits o usos inadequats dels EPIS. La sessió pràctica va finalitzar amb la simulació de la instal·lació d’una placa fotovoltaica al cim d’un teulat seguint les mesures de seguretat pertinents. Una vegada superada la formació els treballadors de les diferents empreses van rebre el certificat corresponent a la realització de la formació i van quedar conscienciats sobre les mesures de seguretat necessàries per tenir un entorn laboral més segur.

Moltes gràcies Verdsolar per apostar per la seguretat i conscienciar als treballadors i moltes gràcies també a Electrofluxe i Ecovat per seguir confiant en els nostres serveis i portar nous treballadors a les formacions. Des d’Skyfixers donem l’enhorabona a les empreses del sector que cada vegada tenen més present la seguretat com un dels seus valors principals. Entre tots aconseguirem crear un entorn laboral molt més segur!