+34 972302352

Un dels projectes destacats d’Skyfixers és la instal·lació i la revisió de les línies de vida que es troben en les diferents facultats de la Universitat de Girona.

 

Facultat d’Educació i Psicologia

Anys enrere ens vam encarregar del projecte d’instal·lació de la línia de vida de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UDG. La Universitat requeria un sistema de seguretat fiable per assegurar als professionals encarregats de fer el manteniment i neteja dels vidres de la façana. Per aquest motiu Skyfixers va dissenyar una línia de vida horitzontal  flexible instal·lada de manera permanent sobre suports al llarg de l’última planta de l’edifici.

 

Aquesta línia de vida està formada per un cable d’acer inoxidable fixat amb diferents dispositius d’ancoratge i absorbidor al llarg dels seus 52 metres de longitud. Permet fins a dos usuari equipat amb un arnés desplaçar-se al llarg del recorregut amb factor de caiguda 0 i realitzar les tasques de manteniment dels diferents espais de l’edifici. D’aquesta manera queden protegits els usuaris exposats al risc de caiguda.

 

Revisió

Des que vam fer la instal·lació de la línia de vida, Skyfixers hem continuat treballant amb la UDG encarregant-nos de la revisió i certificació de la línia de vida que vam instal·lar a la Facultat d’Educació i Psicologia. A més, la Universitat també ens ha confiat, des de fa anys, les revisions anual de les línies de vida de les diferents facultats i edificis.

Moltes gràcies a la Universitat de Girona per confiar en els nostres serveis i per apostar any rere any per la seguretat dels treballadors. Entre tots aconseguirem crear un entorn laboral més segur. Seguirem treballant!